12/08/2020

Om DSF

Dansk Speedcubing Forening blev stiftet 16. januar 2010 og er hjemmehørende i Odense.

Foreningen er medlem af – og anerkendt af – World Cube Association og står derfor for alle officielle WCA konkurrencer i Danmark.

DSF’s bestyrelse består af:

FormandHenrik Buus Aagaard
NæstformandCamilla Nielsson
KassererLars Vennike Nielsson
BestyrelsesmedlemMikela Elleby Jørgensen
BestyrelsesmedlemDaniel Vædele Egdal
BestyrelsesmedlemThor Muto Asmund
BestyrelsesmedlemChristian Børsen Smedegaard
SuppleantLucas Hansen

Foreningens vedtægter

Kilk her for at se Foreningens Vedtægter.

Kontakt

Det er muligt at kontakte foreningen på dsf-bestyrelsen@googlegroups.com eller formanden direkte på  formand.dsf@gmail.com

Sociale medier

Vi har en officiel Facebook-side og en gruppe hvor der postes nyheder om konkurrencer og diskuteres alle mulige emner vedrørende speedcubing.

Du kan finde vores officielle Facebook side her

Besøg Facebook-gruppen her

Vi henviser til, at personlig promovering i opslag er minimeret. Hvis der bliver stillet spørgsmål, som kan blive besvaret med noget af ens eget, er det okay at dele noget, man selv står for. Ligeledes er det okay at dele, når det anslås, at det gavner gruppen. Når det kommer til aktiviteter såsom konkurrencer eller meet-ups, som styrker vores fællesskab er promovering af dette helt velkommen.

Om dette website

Hvis du finder fejl eller mangler ved dette website, kontakt gerne vores webmaster.